11 September 2011

My Video Clip

Godek punya godek, maka terjumpa la video clip ni dalam hard disk aku. Video clip ni aku buat pada tahun 2006. Masa tu tengah study kat UiTM Shah Alam. Tengah boring takde apa nak buat, maka aku dan housemate rumah sewa aku pun menghasilkan la video clip ni. So, korang enjoy la menonton yer...



video



Terdapat watermark oleh grouper.com kat video clip ni. Aku penah share video ni kat grouper.com tapi ditarik balik atas masalah hakcipta. Harap kat blogger.com takde masalah yang timbul. Kalau ada masalah jugak, post ni akan didelete. Harap maklum

No comments:

Post a Comment